lördag 28 juli 2012

Jazz på Fåfängan




Kära läsare, det blev lite bonussemester efter allt. När jag kom till kontoret i måndags var det inte fullt så kaotiskt som jag hade befarat, och mailbombardemanget hade inte varit atomiskt utan snarare ärtbössemässigt. Så jag tog lite extradagar. Dessa extradagar har spenderats med att läsa deckare, dricka champagne och ta powerwalks på Djurgården. Helt ok!

Men nu har jag vaknat till litet. I onsdags var vi t ex på Fåfängan och kollade in jazzen, som är varje onsdag nu i sommar. Cs pappa + fru är monumentala jazzdiggare och nu i onsdags var det Trinity som spelade och vi fyra gick dit. Mycket trevligt! Min jazzidol är nog Oscar Peterson, jag tror nog att jag föredrar pianojazz framför trumpetjazz.











Och i torsdags var jag hos ostkillenpastainferno. Rapport om det kommer!

måndag 23 juli 2012

Tillbaka...



Faktisk. Eller, lite i alla fall. Fysiskt kanske. Eller mestadels. Vi har varit på Gotland! Några dagar på det supertrevliga vandrarhemmet i Bunge, lika mysigt som alltid. Klar rekommendation. Besök på de vanliga ställena: Fårö, Hundrauken, Visby, Ringmuren, Strykjärnet, Kutens bensin, Furillen, Wackly. Några nya ställen också, Bakfickan t ex. Har inte kollat mailen eller Facebook. Läst deckare, är igenom de första 12. Rapport kommer. Hening Mankell leder.




lördag 7 juli 2012

Indianerna i motordromen på Power Meet

Ok, jag har några snabba frågor. Säg att du kör längst upp på den nybyggda motordromen på Power Meet,







då känns det i alla fall naturligt att vinka till publiken,








Men skulle du ta dig tid att läsa en tidning???







Eller typ släppa styret?!!




Och om du som åskådare skulle bli inbjuden att åka med,





skulle du göra det då?








YIHAAA!!! Mer reportage och bilder från Poweer Meet 2012 kommer!

torsdag 5 juli 2012

Solnedgång över gärdet



Onsdag kväll och det är helt underbart väder. Dessutom är det varmt, för en gångs skull! Jag hugger SLR:en och ger mig ut, fastnar på gärdet. Solnedgång, ant style.

tisdag 3 juli 2012

Utdelning av kogodis till korna vid Isbladskärret



Kära läsare, den här veckan är jag kombinerad bil- och kovakt. På mitt schema står vaktning och viss runtkörning av mycket stor bil och därtill tilltittning av Highland Cattlekorna vid Isbladskärret ute på Djurgården. Jag får instruktioner via sms: ”glöm inte att ge dem kogodis, öl och massage!” Nejdå! Någon som vill haka på att massera fulla tjurar med gigantiska horn? Samling lördag kl 0600 vid det lilla huset!

















För mer info om Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels kärleksstig och om korna, klicka här!

Och på tal om mycket stor bil kommer jag att på fredag ta tåget till Västerås på för att kolla på Big, Enormous, Voluptuous, Gigantic och Massively Overwhelming Power Meet. Ge mig styrka!