tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post3689420858066653800..comments2023-09-15T15:56:48.025+02:00Comments on Red Scream and Riesling: Skuggningar av Sveriges Mästerkock: Skrei på 90 minuterRed Screamhttp://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-45287762840588185792014-02-19T19:56:45.768+01:002014-02-19T19:56:45.768+01:00Hallo Dillen!
Kul att du gillade det! Det var rol...Hallo Dillen!<br /><br />Kul att du gillade det! Det var roligt att höra :-)<br /><br />Jo, men det är det väl. Skrei = vandra, om jag inte minns fel.<br /><br />Du får prova! Det var lite roligt att filea. Ha det gott!Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-57691569924492482132014-02-19T09:44:57.050+01:002014-02-19T09:44:57.050+01:00Oj, vad många bra tips det inlägget innehöll! Jipp...Oj, vad många bra tips det inlägget innehöll! Jippi, nu kan jag använda erfarenheten i framtiden.<br /><br />Såg häftigt ut med en hel skrei. Fast de är väl egentligen någon sorts posh, säsongsspecifik torsk, helt enkelt? <br /><br />Denna fisk som, i mitt liv har gått från uselt tillagad sönderkokt skolmatsråvara, men samtidigt extremt god då den kom direkt från näten på grannarnas sommarställe på Singö, via no-no-inte äta p g a utfiskning till exklusiva torskryggar som kommer från (kanske) hållbart fiske.Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.com