tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post6511494960056943729..comments2023-09-15T15:56:48.025+02:00Comments on Red Scream and Riesling: 2011 Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc och Dillsk sesam- och ingefärskycklingRed Screamhttp://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-81508483513182497452012-02-25T09:40:47.779+01:002012-02-25T09:40:47.779+01:00Du får prova, Ingrid! :-) Prisextra är bra! Och Ni...Du får prova, Ingrid! :-) Prisextra är bra! Och Nigella...Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-53614842879770623122012-02-25T07:53:07.754+01:002012-02-25T07:53:07.754+01:00Undrar om det går lika bra med Tahini, sesampasta,...Undrar om det går lika bra med Tahini, sesampasta, som olja. Jag har sett Tahini i flera av Nigellas recept och ryckte genast en burk när jag fick syn på den på Prisxtra senast. Den där Frk Dill skall jag nog titta närmare på. Tack för tipset.Ingrid EMnoreply@blogger.com