tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post1441365964181072141..comments2023-09-15T15:56:48.025+02:00Comments on Red Scream and Riesling: Lanson -76Red Screamhttp://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-53153183048043758302010-01-26T17:02:10.609+01:002010-01-26T17:02:10.609+01:00Gammal skumpa är mycket trevligt! Det som också fö...Gammal skumpa är mycket trevligt! Det som också förvånade mig var att det var ganska lite sherrytoner. Om jag jämför med Veuve Cliquot 1988 som jag drack i början av sommaren så var den betydligt mer sherrylik.<br /><br />Kul med Keller! Jag hade nog hällt över på tom magnumflaska och ställt i kylen ett dygn typ... Lycka till!Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-85688907479870402522010-01-26T12:12:04.599+01:002010-01-26T12:12:04.599+01:00Som jag har väntat och väntat ;) Ne skämt o sido a...Som jag har väntat och väntat ;) Ne skämt o sido alltid trevligt med dryckesinlägg framför allt när de är trettinånting och skumpiga. Verkar som att en Keller kommer att passera mina smaklökar. Kommer dock inte att få möjligheten att prova den över fyra dagar. Vad tror du om luftning, hur långt i förväg? Själv funderar jag på dagen innan och tillbaka i flaskan och kylskåpet. //DavidSvenssonsmakarenhttps://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.com