tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post3988301003636186644..comments2023-09-15T15:56:48.025+02:00Comments on Red Scream and Riesling: En episk Kellerkväll med Hubacher, Kirchspiel, Morstein, Abtserde och Den Heliga GraalenRed Screamhttp://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-13794145457498193652015-11-29T11:02:54.286+01:002015-11-29T11:02:54.286+01:00Härligt, det låter ju görligt att få tag på det dä...Härligt, det låter ju görligt att få tag på det där vinet. Sedan får vi se om vi är lika imponerade sompå Villa Anna i Uppsala där vi drack det. Frantzen var verkligen en upplevelse. Resten av gänget som vi brukar gå på finkrog med är sugna på mer sånt, själv känner jag att jag måste uppväga det hela lite först. Kanske leva några veckor på hemodlade groddar eller något sånt... Groddar förresten, det var länge sedan jag åt något koreanskt... Snart är det lunchdags!<br />Massa hälsningFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-48100002821374533492015-11-25T21:41:42.814+01:002015-11-25T21:41:42.814+01:00Hallå M! Stort tack! :-) /UlfHallå M! Stort tack! :-) /UlfRed Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-84496937185397061912015-11-25T21:40:39.211+01:002015-11-25T21:40:39.211+01:00Hej Jenny! Tack, och detsamma till dig, kul att du...Hej Jenny! Tack, och detsamma till dig, kul att du också kommit igång igen! Det har varit både skönt och lite stressande med paus, en av anledningarna stavas T I M ;-) Alltid lika roligt att skriva!<br /><br />Som M skriver, det enklaste är att kontakta importören direkt innan du pratar med Systemet. Min erfarenhet av privatimport är att det är jättesmidigt. Det krångliga uppstår när det inte finns någon svensk importör, men även det funkar. De importörer jag har varit i kontakt med har också inte haft några direkta synpunkter på antalet, ofta kommer vinerna i 12-pack i standardkartonger. Trälådor är ganska ovanligt.<br /><br />2014 Mas des Bressades Cuvée Excellence alltså? Låter intressant! Vilken restaurang var det?<br /><br />Ha det fint och lycka till med importen! Och fler Franzénrecensioner tack! ;-)<br /><br />Hälsningar, UlfRed Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-45472973013988038882015-11-25T15:13:29.290+01:002015-11-25T15:13:29.290+01:00Kan bara hålla med ovanstående, mycket intressant ...Kan bara hålla med ovanstående, mycket intressant och läsvärt!<br /><br />Fröken Dill: Kontakta importören, de kan säkert hjälpa dig: http://www.aminea.se/produkt/mas-des-bressades-cuvee-excellences-blanc-2014/Mnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-92226118306209022792015-11-25T13:53:30.947+01:002015-11-25T13:53:30.947+01:00Härligt att du är tillbaka med initierade recensio...Härligt att du är tillbaka med initierade recensioner av vad som verkar vara helt fantastiska viner! Nivån är skyhögt över min, men det är ändå alltid så kul att läsa.<br /><br />Du är nog förresten rätt person för en fråga som jag grunnat på ett tag. Om man gillar ett vin mycket och det inte finns alls på vårt kära bolag, är det då mycket krångel/hemskt dyrt att privatimportera någon enstaka låda och hur går man i så fall till väga? <br /><br />Vinet jag för tillfället har i tankarna är 2014 Cuvée Excellence från Mas des Bressades som både Jonas (den oförbätterlige öldrickaren) och jag själv blev stormförtjusta i när vi drack det på krogen för några veckor sedan.<br /><br />Många hälsningar från JennyFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.com