tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post8331396544680858274..comments2023-09-15T15:56:48.025+02:00Comments on Red Scream and Riesling: Ett besök hos Peder på Handlavin.seRed Screamhttp://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-87873187312226693492013-02-14T13:02:40.712+01:002013-02-14T13:02:40.712+01:00Hahaha Niklas! Klart man gör! ;-)Hahaha Niklas! Klart man gör! ;-)Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-37675896690335516862013-02-14T11:59:59.720+01:002013-02-14T11:59:59.720+01:00Men Ulf; till pizza dricker man Grand Cru ;-)
Men Ulf; till pizza dricker man Grand Cru ;-)<br />Niklas Jörgensenhttp://winevirtuosity.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-68955593039327216282013-02-13T21:06:46.050+01:002013-02-13T21:06:46.050+01:00Ska fundera över olika sätt att gottgöra det, Mr I...Ska fundera över olika sätt att gottgöra det, Mr I-regionen-eller-möjligtvis-utanför! ;-)Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-9365954140826120232013-02-13T20:46:48.180+01:002013-02-13T20:46:48.180+01:00Obegripligt också att ingen flaska landade i mitt ...Obegripligt också att ingen flaska landade i mitt knä sådär 20 minuter efter ert besök! :)<br /><br />Ska komma ihåg. Som en elefant.Fredrikhttp://wctc.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-34892286490543298562013-02-13T17:33:54.723+01:002013-02-13T17:33:54.723+01:00Tack själv och gärna det! :-) /UlfTack själv och gärna det! :-) /UlfRed Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-75492334548787973322013-02-13T17:24:01.412+01:002013-02-13T17:24:01.412+01:00Tack för ert besök och ska se till att ni får prov...Tack för ert besök och ska se till att ni får prova mer Riesling framöver också. :) <br /><br />PederAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01130724576861874478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-46434602714679119172013-02-13T13:23:44.096+01:002013-02-13T13:23:44.096+01:00En näve cayennepeppar!
Nja, kanske inte. Den ska ...En näve cayennepeppar!<br /><br />Nja, kanske inte. Den ska ju inte gå genom nacken ;-) Tack!Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-32088127744558523142013-02-13T12:45:55.302+01:002013-02-13T12:45:55.302+01:00Det tror jag absolut, du får väl smaka av innan så...Det tror jag absolut, du får väl smaka av innan så att du inte gör den allt för het :)Svenssonsmakarenhttps://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-10749194831655357992013-02-13T12:44:33.965+01:002013-02-13T12:44:33.965+01:00Hehe, den vår vi utforska mer ingående vid annat t...Hehe, den vår vi utforska mer ingående vid annat tillfälle! :-)<br /><br />Ja, den ska bli intressant att prova! Till lite hetare musselpasta, kan det funka? Ha det!Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5460176135874552509.post-11023043420380519542013-02-13T12:31:18.832+01:002013-02-13T12:31:18.832+01:00Nice, Halbturnen är en favorit, sedan att jag inte...Nice, Halbturnen är en favorit, sedan att jag inte bjöd med mig mer av The Artisan är så här i efterhand en gåta. Skyller på att flaskan glömdes bort i stundens hetta, där snackar vi också ett synnerligt snyggt bygge.<br /><br />Ska bli intressant att se vad du tycker om Herrenhofen.Svenssonsmakarenhttps://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.com