Efter ett dygn i kylskåpet har det börjat hända saker. Fler godisaromer har dykt upp, spritsen är kvar. Fast det mest lustiga är att vinet verkar ha svårt att bestämma sig – är det riesling från Rheinhessen eller är det en champagne? Det sägs ju att riesling och chardonnay är förvånansvärt lika som unga, och här har vi ett ypperligt exempel på det. Spritsen i vinet leker på tungan och gör att det lika gärna skulle kunna vara ett mousserande vin på chardonnay. Plus också att det finns en liten smörkola (!) som örnlikt cirkulerar över allt… Doften är så sval, så sval, det känns som att inhalera havsluft.
Vad galet gott det är! Fortfarande fylligt, oljigt. Skulle kunna varit ett halvtorrt vin, känns det som. C håller det här som det bästa vita som går att dricka just nu.
Vi återkommer imorgon.
.
Demirok fick distriktens stöd på "okrisigt" möte
18 minuter sedan
1 kommentar:
sv: det var så lite så :)
Skicka en kommentar