lördag 25 februari 2012

How to eat a Swedish semla, hot wall style



400 inlägg! Det är alltid lika roligt att fira en jubilar. Hundra inlägg noterades såhär och trehundra såhär! Nu fyra hundra inlägg och vi har återigen kroppsarbetat så gott som hela dagen – denna gång med IKEA som sponsor. Vi har ätit lunch, fika och middag ute på IKEA Barkaby. Lunch och middag samma rätt: kyckling med pommes och bea. Nu återstår kanske ytterligare en timmes fix innan det är dags att sova – eller ta en kaffe och äppelpaj på McDonald’s för att få dagen gastronomiskt komplett, hehe…

Hursomhelst – det är semmeltider och Fat Day passerades i veckan. På fiket utanför jobbet hade de tydligen sålt 3 500 semlor under fettisdagen! C inhandlade två fina exemplar på Tössebageriet som var supersmarriga. Själv föredrar jag min semla med varm mjölk, d v s hetväggsvarianten. Det är det bästa!

So, how to eat a Swedish semla, hot wall style:


Buy a really fancy semla




Bring milk to the boil




Place the semla in a bowl and pour the hot milk into the bowl, avoiding pouring over the semla




Enjoy!






Inlägg 32, dag 32

Inga kommentarer: