söndag 20 mars 2011

Grattis Gamla Amsterdam!Gamla Amsterdam, en av mina absoluta favoritostaffärer i stan, fyller tre år! Grattis! Hoppas att ni hade en trevlig födelsedag!

Själv blev det en lugn lördag. Eller – inledningsvis blev det allt annat än lugnt, eftersom lördagen började med ett stenhårt träningspass. Jag har inte vägt mig på sistone, men ganska snabbt efter jag börjat träna minskade vikten från 90 till 88 (det är tydligen bara stenar som sjunker enligt Mycket Bättre-J). Först trodde jag att jag hade fått en generös sign on-bonus, och att 80 var bara ett par veckor borta. Det visade sig vara århundrades ”leva i förnekelse!” Men nu känns det som att jag kommit ner kring 86-87 i alla fall.

Efter trevlig lunch på supergoda Eastanbul begav jag mig ner till Munirs livs i Skärholmen och köpte lammstek, sedan ett kort stopp på Gamla Amsterdam där det blev en bit Old Amsterdam och en bit Reypenaer VSOP. Väl hemma sedan blev det lammgryta med holländsk ost och ca 100 sidor Brott och Straff, som jag har 50 sidor kvar av. Ikväll blir det kanske lite Oscar Wilde (hälften kvar).PS Schäfer-Fröhlichen var godare i lördags kväll, men fick inte den totala förlösning som Keller 2009 fick. Well well, det var gott men inte min kopp av te! DS

4 kommentarer:

Fredrik sa...

Vafasen, vilket tempo du fått upp! Och endast obskyra och snordyra Rieslingpavor skrivs det om. Själv shoppade jag loss på 1989 Steinberger Spätlese - den för 149:-, vad säger Rieslingspecialisten. Prisvärt?

Red Scream sa...

Hehe, ja det känns som att man fått upp ångan både i bloggandet och i kortdragandet! :-) Steinberger fick jag inte tag på, det var väl dem som gick i ett jehu? Men det låter synnerligen prisvärt!

Fredrik sa...

Det fanns ju en variant för 139 riksdaler, den gick åt men den andra varianten finns bland annat i Sickla o Söderhallarna. Do it ;)

Red Scream sa...

I'm going! :-)