lördag 28 juli 2012

Jazz på Fåfängan
Kära läsare, det blev lite bonussemester efter allt. När jag kom till kontoret i måndags var det inte fullt så kaotiskt som jag hade befarat, och mailbombardemanget hade inte varit atomiskt utan snarare ärtbössemässigt. Så jag tog lite extradagar. Dessa extradagar har spenderats med att läsa deckare, dricka champagne och ta powerwalks på Djurgården. Helt ok!

Men nu har jag vaknat till litet. I onsdags var vi t ex på Fåfängan och kollade in jazzen, som är varje onsdag nu i sommar. Cs pappa + fru är monumentala jazzdiggare och nu i onsdags var det Trinity som spelade och vi fyra gick dit. Mycket trevligt! Min jazzidol är nog Oscar Peterson, jag tror nog att jag föredrar pianojazz framför trumpetjazz.Och i torsdags var jag hos ostkillenpastainferno. Rapport om det kommer!

4 kommentarer:

Vintresserad sa...

Hej Ulf, tack för tips om jazzen uppe på Fåfängan. Vi får försöka ordna barnvakt o ta oss dit ngn av de onsdagar som är kvar (eller kanske söndag 12 aug). Vill kolla om du besökt Rüdesheim? Det var ett "eldorado" för Riesling-fantasten - rekommenderas varmt! MVH - Vintresserad

Red Scream sa...

Hej Vintresserad! Varsågod, det var mycket trevligt! Nej, jag har nog inte varit i Rudesheim, men det skulle vara kul att åka ner. Faktiskt lite inne på att undersöka intresset för en gruppresa... 12 augusti, härligt program, skaffa barnvakt! :-)

Mats Westin sa...

Hej

Vinresa till Rudesheim låter klart intressant. Förhandsboka två. Då får vi även tillfälle att diskutera sommarens litterära skörd. Ha det bäst.

Mats

Red Scream sa...

Hallo Mats! Två platser reserverade! :-) Själv är jag på den sista av de ursprungliga tjugo. Rapport kommer snart! /Ulf