söndag 17 mars 2013

Rapport kommer...

Jag har varit på Bourgognedagen. Rapport kommer. Jag har varit på provning hos Gaja. Rapport kommer. Jag har varit på sortimentsprovning av Angelo Coluccias viner feat. Ostkillen. Rapport kommer. Jag har varit på sortimentsprovning hos Handlavin.se. Rapport kommer. Jag har kommit djupt in i mitt James Ellroyprojekt. Rapport kommer. Jag har provat min favvoglassmärke Häagen-Dazs nya glass Salted, någonting. Rapport kommer. Jag har gått över 1000 matcher i Quizkampen och därefter raderat appen. Rapport kommer knappast. Jag har börjat spela Wordfeud igen. Rapport kommer kanske. Jag har... jag har inte provat något spännande vin på sistone (förutom det som står ovan). Rapport kommer… vi får se. Jag har gjort fantastisk Biff Rydberg på Highland Cattlekött. Rapport kommer (tror jag). Bloggen har FYLLT FYRA ÅR och inte har jag bloggat om det! Rapport kommer förmodligen.

Något annat som hänt? Tror inte det... Idag har jag producerat ett 20-sidigt dokument om hur du gör bokslut och nu blir det popcorn och film! En vanlig lördagskväll hos en mat- och vinbloggare med någon form av, compulsivesyndrom, typ...

14 kommentarer:

Svenssonsmakaren sa...

Hahaha känn ingen press ;) Men du lever i alla fall, eller?? Rapport kommer ;)

Ha en bra vecka, höres..

Red Scream sa...

Arghhh pressen är mastochistisk!!! ;-) Det verkar finnas puls, så ja, det verkar finnas liv... Rapport kommer! ;-)

Detsamma, ha en skön vecka!

Fredrik sa...

Ser fram emot det :) Försök nu sälj in lite trevliga TdV-viner :)... men själv skulle du inte ha några!

Red Scream sa...

Det kommer, Freddo! :-)

Unknown sa...

Köttet ser fint ut. Vr är det köpt? Ser fram mot rapport!

Red Scream sa...

Hallo Frederic! Läste din köttrapport med stor behållning, måste varit jättekul!

Köttet är köpt på Andersbo gård, andersbo.se utanför Östervåla i Uppland. Jag köpte filé och färs. Jag kan svänga förbi med ett paket färs om du vill prova? Ha det! /Ulf

Anonym sa...

Kan meddela att rapporterna kommer inte. Det är för mycket att förbeda helt enkelt.

Mitt nya liv börjar...
Är jag leden över det... nej

:-)

Red Scream sa...

Hahaha! Japp, snart börjar det nya livet! ;-)

Frankofilen sa...

Jäkligt nyfiken att höra vad du tyckte om Ellroy ;)

Red Scream sa...

Ah, The Black Dahlia var riktigt, riktigt bra! :-) Grym separationsångest! Stort tack. Jag tror aldrig att jag googlat så mycket på ord och uttryck som när jag läste den! Zoot suit? Smokers? Ska komma med en utförligare rapport när väl projekt X och projekt Y är i hamn... Ha det gott!

Frankofilen sa...

Ja, man tillgodogör sig onekligen en del rasistisk och misogyn slang när man läser Ellroy. Men det är så värt att läsa dem på originalspråk. Kul att du gillade. Har du nosat på The Big Nowhere? Gillar du den är det helt kört... Gaah, att ha American Tabloid oläst, lyllo ;)

Red Scream sa...

TBN: Inte än men det kommer! :-)

Lyllo, låter nice!

Fröken Dill sa...

Hos dig dricks det det som vanligt goda viner och äts god mat. Härligt!

Själv har jag fastnat i slentrian-vinträsket och köper alltid samma viner.

Till och med min granne, "ungdommen", som är knappt torr bakom öronen och inte borde få dricka alkoholhaltiga drycker alls, har mer spännande vinvanor än jag.

Inte bra. Har du möjligen något spännande valborsvintips till nässelförrätt med ägg och lax och en grillad flankstek med koriander, soya och puylinser till huvudrätt.

Ber ödmjukast fröken Dill

Red Scream sa...

Hallo Dillen! Gahhh, jo det dricks och äts en del fast bloggandet har väl likt våren plågats av viss "isighet." ;-) Planen är att dra igång snart igen dock.

Ah, nässlor - supergott! :-) Svårt med vin till, speciellt när ägg är inblandade. Men hetast just nu är 2010 Au Bon Climat Chardonnay Santa Barbara County.

Huvudrätten är nog enklare. Jag skulle föreslå ett rött med lite upplevd sötma i, typ ett charmigt sydfranskt vin såsom:

Perrin Côtes du Rhône Réserve (nr 88350)

Eller ett amerikanskt, typ Foppiano Vineyards Petite Sirah (nr 6277) eller Louis M Martini Napa Valley Cabernet Sauvignon (nr 6723)

Lycka till, ha det gott! :-)