torsdag 26 januari 2012

Invägning och grundregel
Kära läsare, först ut en uppdatering om invägningen eftersom jag var på gymmet igår och körde ett kondispass. Hm, antar att jag gjort en hel del kondispass på andra ställen på senare tid! Men den hemska siffran kvarstår: 91 kilo. No more, no less, pound of flesh. Nu har jag kommit igång med mitt giska ryck och planen är att köra fas 1 i ca sex veckor. Dock har jag några trevliga tillställningar framöver som kommer att sätta planen tillbaka något, t ex Finlandsbåtresa med K1, K2, M1, M2, S1, M0 och några till, samt en Bring Some Good Shit ganska snart. Men men. Målet är att komma ner till 79 före sommaren.

Hursomhelst! Nu har jag ju hoppat på det här med att blogga ett inlägg om dagen i hundra dagar och jag tänkte sätta upp en grundregel: Inga mesinlägg. D v s inga upplägg i stil med ”idag har inget hänt” eller ”idag orkar jag inte blogga.” Det ska vara genomarbetade inlägg med minst två paragrafer och minst en bild. Undantag är en serie av bilder som tillsammans utför en helhet. Då räcker det med en bra rubrik och några ord.

Fast jag tänkte ge mig själv två livlinor. Om jag har giltigt skäl till att inte uppfylla grundregeln (datorhaveri, sjukdom, sitter i häktet…) kan detta kompenseras genom att jag inom tre dagar skriver två inlägg på en dag istället. Detta undantag kan utnyttjas två gånger under dessa 100 dagar.

Ikväll ska jag till Prime PR och lyssna på ett seminarium om PR och politik! Jag saxar från inbjudan: ”Public Relations, eller PR, används ofta slarvigt som synonymt för publicitet. Men PR är mycket mer än så. Vad kan politiker och personer som engagerar sig i samhällsdebatten lära sig av PR? Vad har teorin att erbjuda praktiken?” Ska bli kul, återkommer!Inlägg 2, dag 2

2 kommentarer:

Svenssonsmakaren sa...

Härligt, putting some ground rules, me like :)

Roligt med en båttur, alltid kan man hitta nåt i taxfreen, eller i baren, beroende på vad som lockar :)

Har precis lagt en order på några S-F Felsenberg GG 2009. Kunde inte motstå trots att jag kunde skönja lite varningstecken från din sida...

Red Scream sa...

Birka Paradise, baby! :-) Har sett fram emot detta sedan november! Jag ska ligga i poolen med ett stort fett glas Margaux och sedan ska jag äta min egen kroppsvikt av gravad lax ;-)

S-F Felsenberg har lite för mycket syra för min smak, men gillar man det så är det super, hehe.

Ha det gott!