tisdag 6 mars 2012

Treårskalas med Bollinger och ingefärspasta!





Tjoho! Idag fyller min blogg tre år! Det firas med lite champagne, jag hugger en halvflarra Bolly på väg hem från jobbet. Väl hemma lagar jag det godaste som går att laga just nu – ingefärspasta. Så gott! Jag har försvenskat receptet något genom att ta mushroom soy istället för ljus soja, sedan tycket jag det är ganska gott att ha i en näve koriander. Jag tar det sista av bronspastan, så om ni har några tips på schysst bronsvalsad pasta så tar jag gärna emot.

Så till vinet. Som vanligt öppnar vår Bollinger med en oerhört fräsch doft, massor av äpplen och citrus, men även en hel del mörka toner. Som vanligt också en ganska pigg syra. Supersmarrigt!

Nu blir det lästid – ska försöka komma förbi den första skogsgläntan i Okänd Soldat.


Ett stort tack till alla mina läsare!



PS Se här för det första korvande inlägget… DS


PPS Detta inlägg skrevs under inverkan av Champagne. DS



Inlägg 42, dag 42

2 kommentarer:

Svenssonsmakaren sa...

Congrats! Ligger däckad i flunsan så jag är lite efter med det mesta. Men en liten hyllning ska jag väl orka med.

Hm Bolly, jo kanske börjar bli lite bättre ;)

Red Scream sa...

Thanks! :-) Nyss hemkommen från en Chenin Blancprovning...

Urk, krya! Låter inte så skönt. Men hoppas du mår bättre, ha det! :-) /Ulf