lördag 26 september 2009

Texas Burger Co.


Lördag och vi är på stan på väg mot Blueberry Lifestyle för att göra strategiska inköp. Planen är att köpa med oss lite av det som finns på de anklagades bänk: se DNs totalsågning av Blueberry Lifestyles sötebröd.

Fast först lunch! Mitt emot Blueberry på Birger Jarlsgatan ligger en liten hamburgeria – Texas Burger Co. Restaurangen ingår som franchise i Texas Smokehousekonceptet (kolla årsredovisningen för Texas Smoke House AB för mer info) och erbjuder grillade burgare med pommes till flanerande östermalmare (och till ett och annat söderpar i förskingringen). Jag settlar på en Bacon Blue och C tar en Ranch.

Supergott! Bacon Bluen är saftig och supersmarrig. Bottenskiva, sedan sallad och tomat i en lätt dressing, sedan en 150-grammare och till sist baconskivor och mögelost. Saftigt, lätt, välsmakande, inga äckliga dressingar och inget färdigpackat industrikött. Gott! Vi får nyfriterade pommes till, samt en coleslaw som är fantastisk (ok, inte lika god som Örtagårdens, men helt ok…). Hit kommer vi fler gånger. Restaurangen verkar också nyrenoverad, allt är nytt och fräscht. Klar rekommendation!
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för det! Jag är otroligt sugen på burgare och frites just nu.

/INger

Red Scream sa...

Gå gärna dit! Det var jättesmarrigt! :-)