tisdag 20 april 2010

Och nu blir det reklam…

Ärligt talat har det varit lite trögt med bloggandet på sistone, jag har saknat lusten lite. Men nu kom den plötsligt tillbaka, tjoho! Kommer direkt att tänka på Alf Henrikssons gamla rim, ”trötthet och leda, försvinner på freda, olust och vånda, tillbaka på månda…”

Hursomhelst, vad händer i mitt liv då? Jo, återigen går jag en liten skrivarkurs! Fokus denna gång är korta texter, reklam typ. Kursen är snart slut och det har varit mycket kul. Ett av uppdragen var att skriva annonser för messmör – ni vet, den där norrländska smeten ;-). Så här kommer lite utkast – kommentera gärna!Personligen gillar jag slowfoodannonsen bäst, liksom den om messmör som kontrasternas pålägg.

Faktum är att jag tänkte plåga er med lite mer reklamtexter framöver! På gång är en text om snarkning och om scooterman.

På torsdag ska jag till Vinordic. Efter det hoppas jag på att kunna presentera mer viniga poster. Förresten har jag svalt en butelj Emrich-Schönlebers Monzinger Halenberg 2008. Rapport om det kommer också!

PS glömde en. Lite smågalen kanske... ;-) DS2 kommentarer:

Ingrid EM sa...

Jättekul! Jag röstar på Don't mess with messmör. Minus "mesproppen" på slutet eftersom folk är så himla lättkränkta nuförtiden.

Red Scream sa...

Tack! Jo, jag gillar den också mycket. Supertrist med vindsförrådet!