torsdag 2 september 2010

2007 Coppola Director's Cut Pinot Noir
Fortfarande febrig men en knivsudd bättre. Ska strax iväg och fylla på förrådet av Singoalla. En kort kommentar till helgens vin, 2007 Coppola Director's Cut Pinot Noir:


Så himla god! Neil sammanfattade det bäst med, "den bara är." Inga direkta tanniner, inga attackerande syror, lite mozzarellavibbar faktiskt. Massor av röda bär, otrolig balans. Läskande!


Lite bilder från kullen:
Kullen har annars en speciell plats i mitt hjärta. För några år sedan lurade jag upp Neil och P hit, på en "äventyrsdag." Det var mitt i sommaren, det var ganska varmt. Den hemliga planen var att gå på de smala stigarna från Kullens fyr till Arx och Nimis. Jag hade kollat lite på kartan först, och mest i förbifarten konstaterat att "ok det borde inte vara så långt, det blir super." Tjena mittbena. Vi gick och gick och gick och gick!!! Till slut fick vi vända. Trötta och rejält hungriga kom vi många timmar senare tillbaka till fyren och slog oss ner totalt utmattade vid fiket. ALDRIG har en milkshake smakat så gott!

Annars tror jag att det kan vara en skön vandring.


PS Experiment med skylten till Livrustkammaren:

PPS Att ha som facebookbild, någon? :-)PPPS Ingen aning vem mannen på bilen ovan är. Men han såg ut att ha en del att fundera kring...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt! Ha så kul med Singoalla!
/C

Red Scream sa...

Den var god! :-)

Svenssonsmakaren sa...

Plockgodis är inte heller helt fel som , trots bristande smak är det något tröstande i det söta och sega tuggmotståndet. Roligt med Pinon.. Krya på oss ;)

Red Scream sa...

Tack David, det ska det bli imorgon! :-) Ska kolla utbudet här i butiken på R-gatan/B-gatan lite mer noga...