söndag 2 september 2012

Ett 5 000-kronorspass på SATS, the return
Arrrrgh!!! Återigen har jag lyckats göra ett 5 000-kronorspass på SATS. Jag var övertygad om att förra gången var den sista, men så icke. Kan inte heller säga att det kom som en överraskning nu heller! Träningsbagen har legat längs inne i garderoben och jag har gjort allt annat än att gå till gymmet. Till mitt försvar kan jag säga att jag delvis varit skadad, först var det foten och sedan knäet. Lägg till en och annan förkylning och du har ett 5 000-kronorspass. Madre Mia mon Creatore!

Fast nu ska det bli bättring på det! En av fördelarna med att vara stor (SATS, inte jag (ok lite)) är att det finns lite anläggningar lite var som, och jag har upptäckt att det finns en anläggning nere i H och där kan du ju faktiskt gå och träna efter jobbet innan det är dags att åka hem! Annars tycker jag att SATS Globen är bäst.

Fast, 10 000-kronorsfrågan är förstås, hur många 5 000-kronorspass är det värt att ta? Jag älskar att träna och möjligheten att träna på gym har varit en del av mig sedan sent 90-tal. Att inte ha ett gym att gå till, att inte träna, det känns helt främmande. Fast måste det vara SATS? Självklart inte! Jag har provat Friskis, men jag är inte helt övertygad. Billigare, ja, men jag gillar inte att det sitter små förbudslappar och förhållningsregler lite här och var. Mitt emot där vi bor finns det ett indiegym, ska gå dit och prova det vid tillfälle.
Därför är det följande som gäller: Om SATS ska vara min huvudleverantör av träningstjänster framöver så ska stället besökas minst en gång i veckan fram till årsskiftet. Annars, tack och hej, leverpastej!

Nu är det dock Power Walk runt Djurgården som gäller, sedan go’frulle. Hoppas ni har en skön helg!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Menar du de där lapparna om uppvärmning max tio minuter vid konditionsmaskinerna? Vi har testat lite olika varianter och jag är osäker på vad som gäller nu.

Red Scream sa...

Hallo Frederic! Ja, nu var det iofs ett tag sedan jag var på F&S, men jag vill minnas att det dels stod lappar om max tio minuters uppvärmning, dels ett plakat om olika förhållningsregler, inkl "träna inte med illaluktande kläder..." ;-)

Unknown sa...

Det stämmer, men jag minns inte vad som står där just nu, om något. Många medlemmars önskemål att försöka anpassa sig till.

Hm, vi håller internt på att gå igenom just det här med regler. Kanske har vi för många.

Kul med input! Men det är svårt att komma upp i 5000:-pass hos oss iaf :)

Red Scream sa...

Hehe, ja man får nog ligga i för att komma upp i ett 5000-kronorspass hos er! ;-)