lördag 7 maj 2011

Cancerfondens Mustaschkampen 2010, Roberto Vacchi och Fasching

Kära läsare, ingenting har hänt sedan sist. Den här veckan har det varit övertid så gott som varje dag, med massor av deklarationer, bokslut, kundmöten och annat jox som ska göras. Men men! Det blir bättre sedan. Nu är det i alla fall helg och fint väder, vi har hyrt bil och idag ska vi på dop i Storkyrkan. Ska bli kul. Vi får hoppas att Storkyrkan är på sitt vanliga glada humör!


Sedan kan jag inte låta bli att förundras av den ständige Fasching. Nu har han gått med i Cancerfondens Mustaschinsamling och med diverse olika löften om eggande bilder bara på några dagar dragit in en truckload av dollares. Well well, jag kände att jag ville vara med så nu har jag också bidragit till att Fasching ska göra det ena och det andra…

När jag ändå var inne på Cancerfondens hemsida såg jag att den gamle kommentatorslegenden Roberto Vacchi har startat en insamling! Ingen, förutom möjligtvis den legendariske David Duffield med alla sina “Duffieldisms” kan matcha Roberto när det gäller cyklingskommentatorering.

Oh no, he’s blown a gasket!
Die a thousand deaths!

Dessa var de enda jag kommer ihåg från dagarna jag följde touren. Jag försökte googla på andra Duffieldisms men hittade inte så många. Men det lär finnas en hel del.

Roberto har ju kommenterat annan sport också och det är en fröjd att höra Roberto in action. Hursomhelst, när jag ändå var inne på Cancerfondens hemsida och såg Robertos insamling var jag ju tvungen att skänka några kronor till hans insamling.

Och när jag ändå var inne på Cancerfondens hemsida kunde jag ju inte låta bli att starta min egen lilla insamling! Målet är att nå 500 kr till den 15 juni – då ska alla deklarationer (anstånd, världens bästa uppfinning) vara inne hos Skatteverket.

Så här är länken till min lilla insamling! LänkPS Visste ni förresten att man kan söka anstånd i efterhand? DS

PPS Mitt cykelintresse är väl just nu på dekis - har inte cyklat så mycket på senare tid och har inte heller följt med på allt... Men jag har fångat Pantani på bild och cyklat vätternrundan två gånger med 12.40 som bästa tid. Det är väl ok? DS

2 kommentarer:

Svenssonsmakaren sa...

Dåså, ett litet bidrag men det är alltid nåt.

Lite fusk att du bidrar till din egen insamling men alla sätt är bra utom de dåliga ;)

Hade gott i värmen //David

Red Scream sa...

Tack David! Så sant, alla sätt är bra förutom de dåliga! ;-)

Ha det gott! :-)