tisdag 21 juni 2011

Love Declaration

Så, då har man återvänt från deklarationsträskets mörka kvicksandsområden! Först hägrar den lilla ångesten: att göra fel (d v s räkna fel eller fel belopp, fel ruta och annat sådant irriterande). Till det kommer den stora ångesten: har jag skickat in alla deklarationer?!?!? Den är mycket jobbig. För du kan ha hur bra listor som helst, bockat av och allting, och så visar det sig ändå att du glömde en deklarationsjäkel som du fick i maj, kommer du ihåg att jag gav den till dig? Du la den i portföljen, jag såg det! Eller att, vaff… den är ju inte signerad! Mungamo!!! Hursomhelst, nu är allt inskickat i alla fall. Och jag tror att jag fick med mig alla. Hoppas jag.


Annars har det väl inte hänt så mycket. Sprang Årstaviken runt nu igår för tredje gången, superjobbish! Kroppen kändes seg som kastanjeträdet men på slutet gick det faktiskt ganska fint och efteråt behövde jag inget syrgastält alls. Och det blev ingen räkmacka på Wallins bageri heller – det blev lite goda tyska korvar istället. Funkar det också.


Om vi inte hörs innan, trevlig midsommar alla!PS Spontaninhandlade en liten grill i söndags. Kollade in DNs grillexpert efteråt. Tydligen ska man inte använda tändvätska! Och inte heller grillkol om man ska grilla hela köttstycken? Antar att jag som lägenhetsråtta har en del kvar att lära, även om jag som man nu i och för sig är född färdiglärd i grillandets konst, hehe... eller inte. Återkommer med grillnoteringar! DS

6 kommentarer:

Fredrik sa...

Jag skickade min till dig i mars någongång, har inte hört nåt mer så jag antar du fixat ;)

Hur lång är rundan?

Red Scream sa...

Hjälp, skräms inte så! Hjärtklappning!!! ;-)

Drygt fem klicks. Tre rejäla uppförsbackar.

Fredrik sa...

Ah, skulle gärna ta ett varv men strulande benhinnor hindrar. Grymt irriterande...

Red Scream sa...

Det har jag också haft problem med, men ger man det lite tid mellan gångerna verkar det lugna ner sig. Men renat: grymt irriterande!

Anonym sa...

Och efter semestrarna kommer MEGAÅNGESTEN - när kunden ringer och säger: "Jag har fått en förfrågan från Skatteverket och de överväger att påföra oss..."
Men tills dess - ha en skön sommar!

Red Scream sa...

Urk! DEN hade jag ju glömt!!! :-) Nu kommer jag ju tänka på det hela sommaren!

Detsamma, ha en skön sommar!