fredag 24 juni 2011

Glad midsommar!

Stor fet glad midsommar, kära läsare! Idag är det bokläsning och slappning som gäller. Fast ändå inte fullt ut, dagen inleddes med ett löparpass halva Årstaviken runt. Den fjärde i ordningen och jag börjar faktiskt känna att det går bättre. Nu, två timmar efter målgång, är jag faktiskt sugen på att ge mig ut igen! Skummish, fast på ett bra sätt…

Denna gång är vi fast i stan – inga äventyr som slutar på Gotland verkar vara troliga ännu så länge (se här , här och här). Maten är inhandlad, det blir matjessill, färskpotatis, gräslök och gräsfil till lunch. Till middag sedan blir det uruguaysk entrecote, Lallerstedts bea och harrisar. Det nya den här gången är att det ska grillas och att vi ska prova Lallerstedts provencalska bearnaise.

Vinmässigt har jag inte riktigt bestämt mig ännu, men det ligger en Vilmart 1999 i kylen, tillsammans med några Oppigårds single hop ale. Jag råkade öppna Bristlys senaste nyhetsbrev av misstag och nu har jag en massa Montecastro 2006 i hallen, så det kanske blir lite sådant också.

Bokmässigt ska jag strax börja på den femte och avslutande delen i 2666. Mycket bra bok!

Trevlig midsommar alla!

2 kommentarer:

Finare Vinare sa...

Tack för tipset. God fortsättning på resten av sommaren!

Red Scream sa...

Vassego! Tack detsamma! :-)