fredag 3 februari 2012

iPhonedump och lite länkar
Jag är inte helt hundra än men det känns som att det är sista sjukdagen nu. Imorgon lördag tänker jag friskförklara mig själv and that’s the end of wobbling about at home in track pants…

Hursomhelst, i slutet av sommaren pensionerade jag min gamla SonyEricsson CyberShot för en iPhone. CyberShoten höll på att säcka ihop helt enkelt, och jag var dessutom sugen på något nytt och fräscht - typ iPhone. Jag hade länge suktat efter en sådan, eller i alla fall suktat efter att stå där på stan och göra den här svepande rörelsen för att låsa upp telefonen som alla andra gör... lite modefixerad är man allt! Jag minns att jag tidigare hade stämt av mina fantasier med Polarforsknings-H som har koll på allt som rör sig inom mobilvärlden:


Visst, det finns iPhone

Men det är inte allt säger du?

Ja, iPhone är alltid iPhone men det finns ju mobiler som är bättre

Gör det? Vilka då???

HTC, t ex

Aha!


Så, några månader senare när jag väl hade bestämt mig gick jag in till en större mobilserviceleverantör och fingrade på lite olika modeller. Siktet var inställt på en iPhone, men jag ville kolla av de andra modellerna också. De såg fina ut och så, en del lite väl stora. Men det blev en iPhone till slut i alla fall. Det slutliga argumentet blev att hm, jag vill också kunna säga att jag var med på den gamla goda tiden då iPhonen revolutionerade mobilerna! Jag vill också kunna sitta där på ålderdomshemmet i Musoma och spana ut över Victoriasjön och sippa på en sval TBA från 2005 och äga till ungdomarna att ”jag var med på den tiden det fanns iPhones!” Så det blev ingen HTC. Sorry!

Jag kollar igenom bilderna i iPhonen i jakt på något smarrigt. Det underbara med en bra mobilkamera är att du kan ta bilder just då, just där... nu, efter ca ett halvår, har det ackumulerats lite bilder! Please allow me to share some with you...
Surdegar, ordets rätta betydelse innan surdegspapporna reclaimade ordet…
Italiensk frukost!
Italiensk bil!
Tillsätt vatten - och en säng!
En SAOL som också behöver pensioneras...

Sedan håller jag också på att lägga in lite länkar till höger. Om det inte dyker upp några inom kort - d v s under dagen, jag är ju fortfarande sjuk - beror det på att jag inte vet hur man gör och då behöver jag lite assistance. Bara så att ni vet. Trevlig helg alla!
Inlägg 10, dag 10

Inga kommentarer: