torsdag 21 april 2011

Glad Påsk!

Glad Påsk, kära läsare! Hoppas ni får en skön Påsk med massor av god mat och gott vin. Själv ska jag bege mig ner till Skäris och Munirs Livs för att få tag på lite lamm nu i eftermiddag. Temat för den här Påsken är fotografering, film, träning och slappande.
PS Frukt eller godis? Min arbetsgivare har mycket trevligt ett fruktavtal, vi får en korg med färsk frukt varje dag. Mycket generöst! Men så i går fick vi även in en korg med påskgodis. Vilket gick först, tror ni?Klockan 9.49:
Klockan 13.17:

Klockan 16.48
;-)

3 kommentarer:

Svenssonsmakaren sa...

Låter inte alls som dumma teman ;)

Tema här är: Barn, trädgård, mat, förhoppningsvis lite vin, och sjukdomsfri. Det sista är önsketänkande men jag är en sann optimist.

I vilket fall, trevlig ledighet. Skäl är sekundära. Ops hoppas att jag inte tramar på några regiliösatår. I så fall sorry.. :)

Hade gött //David

Ps. Funderar på att knäcka en del av din uteblivna present (som tack för provningen som inte blev av ;)). 2006 Domaine du Vieux Télégraphe Châteauneuf-du-Pape La Crau på halvis. Eller vill du ha den nästa gång ;)

Fredrik sa...

Hehe..

Glad Påsk! Hade skönt, själv ska jag till Kattne och gräva upp en rieslingkällare jag hört talas om. Gonna follow the sweet stench of petroleum!

:)

Red Scream sa...

@David: Låter som sköna teman det också! Speciellt det sista... :-) Optimism är bra!

Ah, en gammal telegraf! Du får hitta en lugn stund då barnen lagt sig och korka upp, det tycker jag att du gör rätt i. C9P och en lååång bra film, eller lite skön musik, låter härligt!

Ha det gott, hoppas vi kan ses snart igen :-)


PS IOFS hade det varit mycket trevligt med en schysst C9P, inte minst då (1) mina reserver av rött vin är nere på alamerande låga nivåer och (2) vid inventeringen i K-holm hittade jag bara Clos des Papes och D de Peagu 2005:or som jag nog ska vänta med något år till eller tio... ;-) No toes stepped on! ;-)


@Fredrik: Hehe, det spåret är det ljusast brinnande i västra sörmland!

http://open.spotify.com/track/4CeT4xcG9c345vvUhldXOc