måndag 28 januari 2013

Fuskigt och blandade intressanta skärmdumpar från Quizkampen


Ja, jag erkänner. Nej jag fuskar inte! Det var inte det jag skulle säga utan – jag erkänner fullt ut – jag spelar Quizkampen. Ett modernare alternativ till Wordfeud, vars intresse för jag svalnat har. Faktum är att jag är rätt bra, eller, i alla fall över medel. Just nu har jag gått över 800 matcher och vinner 76 %. Tresiffrig ranking. Hade en dipp mellan 700 och 800 matcher där jag tappade närmare hundrafemtio poäng – hamnade i ett inferno av frågor från tecknat- och tv- och dataspelskategorierna toppat med frågor av typen ”vem tog flest poäng i NHL säsongen 77/78?” som naturligtvis motståndarna klarade. Faaack!!! Men sedan har jag sakta men säkert tagit mig tillbaka till fast mark. Och nej, jag fuskar inte. Men emellanåt blir jag beskylld för att fuska, vilket kan leda till rätt intressanta konversationer i chatten:Vissa är roliga! Fast den här siste var lite trög som inte svarade tillbaka. Men men. Annars är det ett rätt kul spel. Men HATAR kategorierna tv- och dataspel, tecknat och sport och fritid. Mitt försvar är att det är lite av ett sundhetstecken att inte veta i vilket spel du kan möta bossen ”Onyxia,” eller vilken ishockeyspelare som pryder omslaget på tv-spelet ”NHL 13” eller hur stor mittcirkelns radie är på en fotbollsplan. Testa gärna själva!

Jo men där är jag ju ofta! Men sedan finns det ju en del frågor som du faktiskt kan, dels på grund av att du läst om det eller att du lärt dig det den hårda vägen. Som den här till exempel (ping Polarforsknings-H):
Ha! Den kunde jag! Läs mer här. Det var allt för idag. Fuska inte!


Dag 6, inlägg 6

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul läsning, också blivit anklagad, men ligger bara på 70% och snittar en bit över elva. Vad har du för snitt?

Red Scream sa...

Hej och tack för trevlig kommentar! Nu var det ett tag sedan jag spelade, men jag snittade på 75 % rätt och 12-14 (kommer inte exakt ihåg). Kämpa på, stå emot fuskanklagelserna! :-)